Alltså, vad i helvete är det för fel på folk på tvärbanan nuförtiden? Jag är så jävla förbannad att jag knappt vet vart jag ska börja! Här försöker man bara ta sig från punkt A till punkt B utan att bli jävla vansinnig, men det går ju fan inte!

Idag, för fan, kliver en snubbe på och sätter sig rakt framför mig. Och vad gör den jävla idioten? Han sitter och dreglar som en förbannad hund! Det var fan så mycket dregel att jag började undra om han var på jävla droger eller något! Är det för mycket begärt att folk ska kunna hålla käften stängd och inte sitta och dregla som en jävla idiot när man är bland folk?

Och jag blir så förbannat trött på det här. Jag menar, vad fan har hänt med folk? Finns det ingen jävla skam i kroppen längre? Är tvärbanan en jävla djurpark där folk bara beter sig som de vill? Det är så jävla respektlöst!

Jag satt där och försökte låtsas som ingenting, men hur fan gör man det när det stänker dregel överallt? Och så sitter han där och glor ut genom fönstret som om han inte just betett sig som en jävla dåre. Jag menar, vad fan? Är det för mycket att begära att folk kan hålla sitt jävla dregel till sig själva?

Jag säger bara det: jag har fått nog av den här skiten. Det är fan dags att folk börjar bete sig som människor och inte som jävla grottmänniskor. Och tvärbanan borde fan införa regler, eller åtminstone dela ut en jävla varning till såna där dreglande idioter. Fan ta det här jävla samhället som har gått åt helvete!

Det här inlägget är skrivet med en stor dos humor och sarkasm. Om du känner igen dig själv i något av beteendefelen, kanske det är dags att ändra på det!

Nej…

Inläggsnavigering


2 reaktioner till “Nej…

  1. Kommer outa dig om du inte lägger upp nya inlägg regelbundet. Vad skulle din hyresvärd tycka om att du baktalar SL?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Share via
Copy link